Kalmarų puota

Kalmarų puota
kalmarų puota
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kalmarai, 700 gramų
  • Konservuoti grybai, 300 gramų
  • Tepamas sūris, 150 gramų
  • Česnakai, 4 skiltelės
  • Majonezas, 3 valgomieji šaukštai
  • Graikiniai riešutai, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Kalmarus išvirti pasūdytame vandenyje, tik nepervirti ir supjaustyti plonais šiaudeliais, grybus susmulkinti pakapojant peiliu, česnakus smulkiai sukapoti, graikinius riešutus pasmulkinti, ir viską sumaišyti su majonezu ir sūriu.
    Papuošti grybais ir stambiais riešutais.

  2. Grybai turi būti KONSERVUOTI, nes jie saldūs, o marinuoti - rūgštūs, todėl skonį sugadina. Ši kalmarų puota superinė nes pirmoji dingsta nuo stalo.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Rima
» Rašyti komentarą