Kalmarų ir kininių kopūstų salotos su krevetėmis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Paprika, raudonoji, 1 vienetas
- Majonezas
- Krevetės su kevalu, šaldytos, 500 gramų
- Kalmarai, šaldyti, 1 kilogramas
- Druska
- Kininis kopūstas, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Kalmarai apie 8 minutes paverdami pasūdytame verdančiame vandenyje, nusunkiami ir supjaustomi plonomis juostelėmis.
Krevetės sudedamos į puodą su pasūdytu vandeniu, užverdamos ir paverdamos dar apie 5 minutes.
Dalis išvirtų krevečių nulupama, o dalis paliekamos negliaudytos.
Gerai susmulkinamas kininis kopūstas, paprika supjaustoma plonomis juostelėmis ir viskas sumaišoma su kalmarais, išgliaudytomis krevetėmis, majonezu bei druska.
Salotos sudedamos į lėkštę, o aplinkui išdėliojamos negliaudytos salotos.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-09-08 14:37