Kalmarų ir kininių kopūstų salotos su krevetėmis

Kalmarų ir kininių kopūstų salotos su krevetėmis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Paprika, raudonoji, 1 vienetas
  • Majonezas
  • Krevetės su kevalu, šaldytos, 500 gramų
  • Kalmarai, šaldyti, 1 kilogramas
  • Druska
  • Kininis kopūstas, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:

Kalmarai apie 8 minutes paverdami pasūdytame verdančiame vandenyje, nusunkiami ir supjaustomi plonomis juostelėmis.
Krevetės sudedamos į puodą su pasūdytu vandeniu, užverdamos ir paverdamos dar apie 5 minutes.
Dalis išvirtų krevečių nulupama, o dalis paliekamos negliaudytos.
Gerai susmulkinamas kininis kopūstas, paprika supjaustoma plonomis juostelėmis ir viskas sumaišoma su kalmarais, išgliaudytomis krevetėmis, majonezu bei druska.
Salotos sudedamos į lėkštę, o aplinkui išdėliojamos negliaudytos salotos.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Karolina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Miau
2013-09-08 14:37
"Negliaudytos salotos" geriausiai atrodo ten . Šiaip krevetės daug kam panašios į ateivius, tai pateikimas ne kažką... Bet skanu .