Kalmaras vyno padaže

Kalmaras vyno padaže
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Baltas vynas, 100 mililitrų
  • Kalmarai, 400 gramų
  • Grietinė, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:

Kalmarus sudėkite į šaltą vandenį ir jam užvirus virkite lygiai 7 minutes. Išvirtus supjaustykite juostelemis. Smulkiai supjaustykite svogūną ir
pakepinkite svieste. Į svogūnus supilkite grietinę, vyną, sudėkite supjaustytus kalmarus ir
viską pakaitinkite dar apie 5 minutes. Patiekite su ryžiais arba spagetti.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Edgaras
2021-07-19 22:24
Daręs ne syki kalmarus.Pirmą syki nesiskaitydamas receptų gaminau pats.Paviriau ilgokai ir poto patušinau.Rezultatas,guminiai.Pbandžiau pagal receptūrą pavirt 7min ir truputi patušint.Gavosi SUPER!!!
algis
2011-01-24 19:10
tai kiek juos virti? as verdu kol suminksteja,bet ne 1 val. , ir tikrai daugiau negu 7 min. aciu
liu
2010-05-04 16:11
isvirti _gal.bet kalmarai su grietine?mano nuomone,visiskas absurdas.
Brigita
2010-05-04 15:16
Per 7min. kalmarai tikrai neišvirs. Virti reikėtų valandą, tuomet jie bus minkšti