Kalmaras vyno padaže

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Svogūnai, 1 vienetas
- Baltas vynas, 100 mililitrų
- Kalmarai, 400 gramų
- Grietinė, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:
Kalmarus sudėkite į šaltą vandenį ir jam užvirus virkite lygiai 7 minutes. Išvirtus supjaustykite juostelemis. Smulkiai supjaustykite svogūną ir
pakepinkite svieste. Į svogūnus supilkite grietinę, vyną, sudėkite supjaustytus kalmarus ir
viską pakaitinkite dar apie 5 minutes. Patiekite su ryžiais arba spagetti.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-01-24 19:10
tai kiek juos virti? as verdu kol suminksteja,bet ne 1 val. , ir tikrai daugiau negu 7 min. aciu
2010-05-04 16:11
isvirti _gal.bet kalmarai su grietine?mano nuomone,visiskas absurdas. 

2010-05-04 15:16
Per 7min. kalmarai tikrai neišvirs. Virti reikėtų valandą, tuomet jie bus minkšti 

2021-07-19 22:24