Kalmarai su majonezu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Laurų lapai, lapai, 3 vienetai
- Svogūnai, 300 gramų
- Majonezas
- Kalmarai, 0.5 kilogramo
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Išvalytus kalmarus sudėti į puodą, su užvirintu vandeniu. Vandens turi būti tiek, kad apsemtų kalmarus. Įdėti lauro lapų ir virti 3 minutes.
Kai išgriebsite kalmarus, skysčio nenukelkite nuo ugnies. Į jį sudėkite nuluptus svogūnus ir pavirkite 10 minučių. Po to išimkite ir supjaustykite griežinėliais.
Susmulkinkite ir kalmarus.
Kalmarus sumaišykite su svogūnais, prieskoniais ir majonezu.
Skanaus
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-01-27 00:47