Kalmarai kiniškai „Jow Yow Yee“

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Krakmolas, kukurūzų, 0.5 stiklinės
- Kiaušiniai, išplaktas, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
- Vanduo, 120 mililitrų
- Kalmarai, švieži, 1 kilogramas
- Druska, 1 arbatinis šaukštelis
- Aliejus, 2 stiklinės
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Kalmarus išvalyti, nuplauti ir supjaustyti kiekvieną kalmarą į 4 dalis.
Į puodelį suberti miltus, krakmolą, kepimo miltelius ir druską.
Maišant supilti šaltą vandenį, plaktą kiaušinį, 20 g aliejaus ir viską gerai išplakti.
Į šią masę pavilgyti kalmarus.
Į keptuvę supilti likusį aliejų, įkaitinti, į jį gražiai sudėti kalmarus ir kepti iki kol paruduos.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-11-08 14:19
Letuviskai butu jau jau je
2012-11-07 20:53
kalmaru uzkandis kiniskai
2012-02-23 17:26
Ar tėvam patiko?
2012-02-23 17:24
Super receptelis 

2015-11-08 14:20