Kalėdaitė žuvytė

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Paprika
- Petražolės, džiovintos, 1 arbatinis šaukštelis
- Garstyčios, tamsios, 3 valgomieji šaukštai
- Kvietiniai miltai, 1.5 stiklinės
- Alyvuogių aliejus
- Džiūvėsėliai, 1.5 stiklinės
- Majonezas, 3 valgomieji šaukštai
- Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Tilapija, file, 6 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Pirmoje lėkštėje sumaišykite miltus su druska, pipirais bei paprika. Antra inde sumaišykite majonezą su garstyčiomis. Trečiame – džiūvėsėlius su čiobreliais bei petražolėmis.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Kiekvieną tilapijos gabalėlį iš abiejų pusių apibarstykite miltais, tuomet įmerkite į garstyčių bei majonezo mišinį, gausiai apvoliokite džiūvėsėliuose ir dėkite į keptuvę. Kepkite, kol apskrus (abi puses kepti po 4 min.).
Garnyrui rinkausi česnakines bulvės ir kepintus svogūnus su pomidorų padažu. Česnakinės bulvės išverdame su lupena, tada perpjovus užtepame sviesto, sūrio, česnakų ir žalumynų. Viską dedame i orkaitę 15 minučių apkepti.
» Rašyti komentarą