Kalėdaitė žuvytė

Kalėdaitė žuvytė
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai
  • Paprika
  • Petražolės, džiovintos, 1 arbatinis šaukštelis
  • Garstyčios, tamsios, 3 valgomieji šaukštai
  • Kvietiniai miltai, 1.5 stiklinės
  • Alyvuogių aliejus
  • Džiūvėsėliai, 1.5 stiklinės
  • Majonezas, 3 valgomieji šaukštai
  • Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Tilapija, file, 6 vienetai
Gaminimo instrukcija:

Pirmoje lėkštėje sumaišykite miltus su druska, pipirais bei paprika. Antra inde sumaišykite majonezą su garstyčiomis. Trečiame – džiūvėsėlius su čiobreliais bei petražolėmis.

Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Kiekvieną tilapijos gabalėlį iš abiejų pusių apibarstykite miltais, tuomet įmerkite į garstyčių bei majonezo mišinį, gausiai apvoliokite džiūvėsėliuose ir dėkite į keptuvę. Kepkite, kol apskrus (abi puses kepti po 4 min.).

Garnyrui rinkausi česnakines bulvės ir kepintus svogūnus su pomidorų padažu. Česnakinės bulvės išverdame su lupena, tada perpjovus užtepame sviesto, sūrio, česnakų ir žalumynų. Viską dedame i orkaitę 15 minučių apkepti.

Receptą atsiuntė: Neringa
» Rašyti komentarą