Kaldu Verde - troškinys

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bulvės, 1 kilogramas
- Česnakai, 1
- Kopūstai, 250 gramų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Alyvuogių aliejus, 150 mililitrų
- Dešrelės, kiaulienos, 1 vienetas
- Druska
- Sultinys, vištienos, 1.5 litro
Gaminimo instrukcija:
Kopūstą, dešrelę, svogūną ir česnaką smulkiai supjaustyti.
Bulves nuskusti, išvirti ir sutrinti.
Į verdantį sultinį įdėti česnaką, svogūną, bulvių piurė ir įpilti pusę alyvuogių aliejaus. Išmaišyti, 10 minučių pavirti, pridėti dešrą, kopūstą, likusį aliejų ir pavirti dar 10 minučių.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-06-20 21:27