Kalderadas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 4
- Juodieji pipirai
- Kmynai, 1 arbatinis šaukštelis
- Laurų lapai, 2 vienetai
- Paprika, žaliosios, 3 vienetai
- Pomidorai, 6 vienetai
- Svogūnai, 8 vienetai
- Vištienos filė, 800 gramų
- Baltas vynas, 200 mililitrų
- Druska
- Šafranas, 0.5 gramo
Gaminimo instrukcija:
Nuplauname daržoves. Papriką supjaustome juostelėmis, pomidorą ir nuluptą svogūną - griežinėliais, į didelį puodą ant dugno sudedame svogūnus, ant viršaus - pomidorus, paskui paprikas. Vištos krūtinėles supjaustome pakankamai dideliais gabalais (vieną krūtinėlę į 3-4 dalis), dedame į puodą ant paprikų, pabarstome šafranu, sudedame keturias skilteles nenulupto česnako, lauro lapus ir kmynus. Pasūdome ir pabarstome pipirais, bei užpilame baltuoju vynu. Verdame ant mažos ugnies apie 1,5 val.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-07-20 13:42
mmm,pasirode skanu
o kas tas safranas aplamai?
juk nebutina jo gal deti?tai viska virti vien vyne,jo?tai sis patiekalas tikrai gaunasi dietinis?


2010-08-13 08:46
Bet darzoves virti su krutinele pusantros valandos.....nesamone.
2010-08-13 05:57
Bet jis ciaip nelabai is isvaizdos



2010-01-19 21:14
labai skanus ir lengvas patiekalas , visiem patiko kas ragavo , truputi tik per daug ipyliau vyno tai patezo pomidorai .
2011-10-27 15:36