Kalderadas

Kalderadas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 4
  • Juodieji pipirai
  • Kmynai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Laurų lapai, 2 vienetai
  • Paprika, žaliosios, 3 vienetai
  • Pomidorai, 6 vienetai
  • Svogūnai, 8 vienetai
  • Vištienos filė, 800 gramų
  • Baltas vynas, 200 mililitrų
  • Druska
  • Šafranas, 0.5 gramo
Gaminimo instrukcija:

Nuplauname daržoves. Papriką supjaustome juostelėmis, pomidorą ir nuluptą svogūną - griežinėliais, į didelį puodą ant dugno sudedame svogūnus, ant viršaus - pomidorus, paskui paprikas. Vištos krūtinėles supjaustome pakankamai dideliais gabalais (vieną krūtinėlę į 3-4 dalis), dedame į puodą ant paprikų, pabarstome šafranu, sudedame keturias skilteles nenulupto česnako, lauro lapus ir kmynus. Pasūdome ir pabarstome pipirais, bei užpilame baltuoju vynu. Verdame ant mažos ugnies apie 1,5 val.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
jolanta
2011-10-27 15:36
portugalijoj vadinasi kaldeirada.tradicinis ju patiekalas,tik gamintas ne su mesa o zuvim.labai skanu!
Evelina
2011-07-20 13:42
mmm,pasirode skanu o kas tas safranas aplamai? juk nebutina jo gal deti?tai viska virti vien vyne,jo?tai sis patiekalas tikrai gaunasi dietinis?
(anonimas)
2010-08-13 08:46
Bet darzoves virti su krutinele pusantros valandos.....nesamone.
Loreta
2010-08-13 05:57
Bet jis ciaip nelabai is isvaizdos
Tadas
2010-01-19 21:14
labai skanus ir lengvas patiekalas , visiem patiko kas ragavo , truputi tik per daug ipyliau vyno tai patezo pomidorai .