Kalakutienos vyniotinis su brokoliais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai, malti
- Morkos, 1 vienetas
- Paprika, saldžioji, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
- Grietinėlė, 5 valgomieji šaukštai
- Druska
- Sultinys, 100 mililitrų
- Brokoliai, 200 gramų
- Kalakuto krūtinėlė, 1 kilogramas
Gaminimo instrukcija:
Orkaitę įkaitinti iki 200 C. Kalakuto krūtinėlę nuplauti, nusausinti ir išmušti. Pabarstyti druska ir pipirais. Brokolius ir morką apvirti, papriką ir apvirtas daržovės supjaustyti nedideliais gablėliais ir išdėlioti ant mėsos. Susukti vyniotinį ir surišti tvirtu siūlu. Vyniotinį sudėti į gilų kepimo indą, dėti į orkaitę ir kepti 60 min. Nuolat mėsą palaistyti vandeniu. Iškepusį vyniotinį išimti iš orkaitės, nuimti siūlus, suvynioti į foliją ir padėti į išjungtą orkaitę. Paruošti padažą: sultinį, kuriame troškinosi mėsa, nukošti į puodą, supilti grietinėlę ir užvirinti. Sutirštinti miltais. Paskaninti druska ir pipirais. Mėsą išimti iš folijos, supjaustyti, išdėlioti į lėkštes ir užpilti padažu.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-03-29 10:06
Puiku!skanu ir sveika!
2010-12-21 11:50