Kalakutienos užkepėlė su bulvių koše

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bulvės, košė, 500 gramų
- Svogūnai, laiškai
- Kalakutienos faršas, 500 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Pienas, 200 gramų
- Prieskoniai
- Grybai, 300 gramų
Gaminimo instrukcija:
Dar reiks balto padažo 150 g.
Pasiruošiam kalakutienos faršą: dedame kiaušinį, prieskonius. Pasidarome bulvių košę: bulvės, pienas, sviestas, druskytė, ciberžolės (dėl spalvos).
Gaminame baltą padažą: 20gr sviesto, 20ml.aliejaus, 60gr.miltų, 50ml pieno, viska dedame į puodą ar keptuvę ir maišome iki pieno užvirimo, gale įdedame pvz. vegetos.
Į užkepėlei skirtą indą dedame faršą, grybus, bulvių košę, pilame padažą, apibarstome svogūnų laiškais ir kepame apie 40min 180 laipsnių temperaturoje, likus 10min iki kepimo pabaigos, apibarstome sūriu!
Skanaus!
P.s.foto įdėta prieš kepimą!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-05-05 12:48
Na, iskepus bisky graziau atrodo, nenufotkinau, nes fotikas issikrove, kol iskepiau...
o siaip tai suris issilydes buna virsuje ir apskrude tie bulviu koses kalniukai!




2010-05-04 21:01
O įdomu,kaip iškepus atrodo??? 

2013-09-24 16:30