Kalakutienos užkepėlė su bulvių koše

Kalakutienos užkepėlė su bulvių koše
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, košė, 500 gramų
  • Svogūnai, laiškai
  • Kalakutienos faršas, 500 gramų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Pienas, 200 gramų
  • Prieskoniai
  • Grybai, 300 gramų
Gaminimo instrukcija:

Dar reiks balto padažo 150 g.

Pasiruošiam kalakutienos faršą: dedame kiaušinį, prieskonius. Pasidarome bulvių košę: bulvės, pienas, sviestas, druskytė, ciberžolės (dėl spalvos).

Gaminame baltą padažą: 20gr sviesto, 20ml.aliejaus, 60gr.miltų, 50ml pieno, viska dedame į puodą ar keptuvę ir maišome iki pieno užvirimo, gale įdedame pvz. vegetos.

Į užkepėlei skirtą indą dedame faršą, grybus, bulvių košę, pilame padažą, apibarstome svogūnų laiškais ir kepame apie 40min 180 laipsnių temperaturoje, likus 10min iki kepimo pabaigos, apibarstome sūriu!

Skanaus!

P.s.foto įdėta prieš kepimą!

Receptą atsiuntė: Ringutė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Eglė
2013-09-24 16:30
Kažin ar ne per daug miltų padažui??? nes man gavosi ne baltas padažas,o košė
Ringutė
2010-05-05 12:48
Na, iskepus bisky graziau atrodo, nenufotkinau, nes fotikas issikrove, kol iskepiau... o siaip tai suris issilydes buna virsuje ir apskrude tie bulviu koses kalniukai!
@G@
2010-05-04 21:01
O įdomu,kaip iškepus atrodo???