Kalakutienos suktinukai su daržovėmis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai, grūdeliai
- Morkos, vidutinės, 2 vienetai
- Petražolės, smulkintos, 3 valgomieji šaukštai
- Svogūnai, nedidelis, 1 vienetas
- Druska
- Aliejus, 5 valgomieji šaukštai
- Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
- Sultinys, vištienos
- Prieskoniai, paukštienos
- Kalakuto krūtinėlė, 450 gramų
- Raudonieji pipirai, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Morkas nuskusti ir supjaustyti pailgomis juostelėmis. Jas apkepti svieste,
tada įpylus vandens kelias minutes patroškinti.
Kalakuto krūtinėlę supjaustyti į 4-5 gabalus ir plonai išmušti. Pabarstyti
prieskoniais, viename gale dėti smulkintų petražolių lapelių, per vidurį – morkų juosteles, toliau – pipiro juostelę (1). Suktinuką sukti pradedant nuo petražolių pusės ir sutvirtinti dantų krapštukais (2).
Suktinukus apkepti įkaitintame aliejuje, kartu įpjaustyti ir raudonojo
pipiro griežinėlių. Išimti pagaliukus ir sudėti į kepimo indą, užpilti sultiniu, pasūdyti, įberti pipirų, įmesti supjaustytą svogūną. Uždengti folija ir kepti vidutinio karštumo orkaitėje 30 min. Likus 10 min iki kepimo pabaigos, foliją nuimti.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-11-12 15:04
nuostabiai atrodo
na o sausa tai nelabai mesyte bus, viskas juk patroskinama 


2010-03-23 08:39
Jei kam nepatinka sausa mėsytė (man irgi nelabai
), manau galima imti kitos rūšies mėsioką (kad ir kiaulieną ar kitą) ir su juo padaryti neblogesnį suktinuką 


2010-03-22 14:59



2010-12-17 15:47