Kalakutienos maltiniai su kmynais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 2
- Kmynai, nuplikyti, 2 valgomieji šaukštai
- Svogūnai, tarkuoti, 0.5 vieneto
- Kalakutienos faršas, 500 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Džiūvėsėliai, 4 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Į maltą kalakutieną įmuškite kiaušinius, įtarkuokite pusę svogūno, įspauskite porą česnako skiltelių, įberkite maždaug 0,5 stiklinės džiūvėsėlių, druskos, pipirų, porą šaukštų verdančiu vandeniu nuplikytų kmynų ir viską gerai išmaišykite. Formuokite norimo dydžio maltinius ir iš abiejų pusių apkepkite aliejuje. Skanaus.
Norėdami, kad maltiniai gautųsi sutingesni, prieš kepdami avoliokite džiūvėsėliuose. Kad masė gatųsi tvirtesnė, galima dėti kelis šaukštus miltų.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-12-17 14:49

2011-10-28 15:37
visai nepatiko, nesiderina kmynai visai 

2010-11-25 08:38

vietoj dziuveseliu, - apvolioti sezamo seklose, arba
- apvolioti saulegrazose (islukstentose zinoma)

2010-09-29 15:04
Nu labai skanu 

2016-04-30 20:49