Kalakutienos maltiniai su kmynais

Kalakutienos maltiniai su kmynais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 2
  • Kmynai, nuplikyti, 2 valgomieji šaukštai
  • Svogūnai, tarkuoti, 0.5 vieneto
  • Kalakutienos faršas, 500 gramų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Džiūvėsėliai, 4 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Į maltą kalakutieną įmuškite kiaušinius, įtarkuokite pusę svogūno, įspauskite porą česnako skiltelių, įberkite maždaug 0,5 stiklinės džiūvėsėlių, druskos, pipirų, porą šaukštų verdančiu vandeniu nuplikytų kmynų ir viską gerai išmaišykite. Formuokite norimo dydžio maltinius ir iš abiejų pusių apkepkite aliejuje. Skanaus.

Norėdami, kad maltiniai gautųsi sutingesni, prieš kepdami avoliokite džiūvėsėliuose. Kad masė gatųsi tvirtesnė, galima dėti kelis šaukštus miltų.

Receptą atsiuntė: Inesa
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Tes
2016-04-30 20:49
Bandžiau, dėjau kmynų vos vos, ir vieno kiaušinio užteko.. Labai skanu. Ačiū už receptą.
anonomas
2012-12-17 14:49
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
s
2011-10-28 15:37
visai nepatiko, nesiderina kmynai visai
Pauliux
2010-11-25 08:38
-otkutiur-
vietoj dziuveseliu, - apvolioti sezamo seklose, arba
- apvolioti saulegrazose (islukstentose zinoma)
jurga
2010-09-29 15:04
Nu labai skanu