Kalakutienos maltiniai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kalakutiena, mėsa, 800 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Batonas, riekės, 3 vienetai
- Džiūvėsėliai, 1.5 stiklinės
- Pienas, 0.8 stiklinės
- Grietinėlė
- Druska
- Sviestas, 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Šlaunelių ir krūtinėlės mėsa sumalama mėsamale kartu su piene mirkytu batonu, įmušami kiaušiniai, pasūdoma, įdedama išsukto sviesto, išmaišoma ir, jei reikia, atskiedžiama grietinėlė, daromi maltiniai. Jie pavoliojami džiūvėsėliuose ar apkepinami svieste. Tada dar dedami 7—10 min. į orkaitę, kad baigtų kepti.
Prieš tiekiant sudedami į pašildytą pusdubenį ir užpilami tirpintu sviestu. Prie kalakutienos maltinių tinka karšti virti žirneliai, keptos bulvės, bulvių ar ryžių košė.
Atskirai tiekiama žaliųjų salotų, marinuotų vaisių ar bruknių košės.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-10-04 11:26
manau turetu buti labai jau skanu
reix pabandyti butinai

2010-12-31 20:32