Kalakutiena su žirnelių lietiniais

Kalakutiena su žirnelių lietiniais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai
  • Muskatas
  • Paprika, malta
  • Petražolės, 1 valgomasis šaukštas
  • Žirniai, konservuoti, 330 gramų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 80 gramų
  • Pienas, 5 valgomieji šaukštai
  • Pienas, 50 gramų
  • Pienas, Gouda, 100 gramų
  • Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Aliejus, 30 mililitrų
  • Kepimo milteliai, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Kalakuto krūtinėlė, 4 vienetai
  • Karis
  • Mocarela sūris, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:

Kalakutieną nuplaukite, nusausinkite ir įkaitinę keptuvėje aliejų iš abiejų pusių po keletą minučių apkepinkite. Tada pabarstykite druska, pipirais, kario, paprikos prieskoniais ir sudėkite į riebalais išteptą skardą.
Supjaustykite smulkiai petražoles, sumaišykite su tarkuotu goudos ir mocarelos sūriu, sudėkite ant kalakutienos viršaus.
Kepkite 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 10 min., kol sūris išsilydys.

Lietiniams:
Inde sumaišykite 15ml aliejaus ir kiaušinius, po to berkite miltus, kepimo miltelius, įberkite žiupsnelį tarkuoto muskato riešutų, druskos, supilkite pieną, sudėkite fermentinį tarkuotą sūrį, viską gerai išmaišykite. Po to dėkite konservuotus žirnelius, smulkintas petražoles ir dar kartą permaišykite.
Keptuvėje įkaitinkite likusį aliejų ir iš gautos masės iškepkite lietinius.
Kalakutieną su lietiniais patiekite karštus.

Receptą atsiuntė: Inutė
» Rašyti komentarą