Kalakutiena įdaryta paprika su morkomis

Kalakutiena įdaryta paprika su morkomis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kalakutiena, faršas arba sumalta ar blenderyje sutrinta arba kapota mėsa, 200 gramų
  • Paprika, nedidelė, 3 vienetai
  • Morkos, didelė, 1 vienetas
  • Svogūnai, nedidelis, 1 vienetas
  • Prieskoniai, kalakutienai , 1 žiupsnelis
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Pipirai, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Kalakutiena pagardinama prieskoniais, druska ir pipirais bei suberiami smulkiai supjaustyti svogūnai. Paliekama apie 15 min. pasimarinuoti.

  2. Tuo metu smulkiai (šiaudeliais) susitarkuojamas svogūnas.

  3. Paprikų kepurėlės nupjaunamos, išimamas kotelis ir paprikos viduriukai - sėklidė.

  4. Vietoj jos sudedama kalakutiena, o ant jo – morkos. (Galima sluoksniuoti – faršas- morkos- faršas- morkos). Uždedamos paprikos kepurėlės.

  5. Kepama iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30-40 min. (priklausomai nuo paprikos dydžio ir mėsos kiekio joje). Skanaus.

Porcijų skaičius: 3
Receptą atsiuntė: silvija
» Rašyti komentarą