Kalakutiena įdaryta paprika su morkomis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kalakutiena, faršas arba sumalta ar blenderyje sutrinta arba kapota mėsa, 200 gramų
- Paprika, nedidelė, 3 vienetai
- Morkos, didelė, 1 vienetas
- Svogūnai, nedidelis, 1 vienetas
- Prieskoniai, kalakutienai , 1 žiupsnelis
- Druska, 1 žiupsnelis
- Pipirai, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 3
Kalakutiena pagardinama prieskoniais, druska ir pipirais bei suberiami smulkiai supjaustyti svogūnai. Paliekama apie 15 min. pasimarinuoti.
Tuo metu smulkiai (šiaudeliais) susitarkuojamas svogūnas.
Paprikų kepurėlės nupjaunamos, išimamas kotelis ir paprikos viduriukai - sėklidė.
Vietoj jos sudedama kalakutiena, o ant jo – morkos. (Galima sluoksniuoti – faršas- morkos- faršas- morkos). Uždedamos paprikos kepurėlės.
Kepama iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30-40 min. (priklausomai nuo paprikos dydžio ir mėsos kiekio joje). Skanaus.
» Rašyti komentarą