Kalakutiena grietinėlės padaže

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kvietiniai miltai, 1.5 valgomojo šaukšto
- Majonezas, 2 valgomieji šaukštai
- Grietinėlė, 12 % riebumo, 200 gramų
- Druska
- Kalakuto krūtinėlė, 400 gramų
- Citrinpipiriai
- Džiovinti bazilikai
- Laurų lapai
Gaminimo instrukcija:
Kalakutieną supjaustome gabaliukais, sudedame į dubenį ir pabarstome prieskoniais. Įdedame 2 šaukštus majonezo. Viską gerai išmaišome ir paliekame kelioms valandoms.
Įkaitiname keptuvėje alyvuogių aliejaus ir sudedame kalakutienos gabaliukus, apkepame, kol neapskrus viršus. Tada įpilame 0,5 litro virinto vandens, pagal skonį pagardiname SANTA MARIA ir kitais prieskoniais, uždengiame dangtį ir paliekam troškintis ant mažos ugnies apie 30-40 min.
Į didesnį puodelį įdedame miltus ir įpilame pusę grietinėlės, gerai išmaišome, kad gautųsi vientisa skystoka masė.
Į pabaigą supilame gautą masę į kalakutieną ir likusią grietinėlę. Viską gerai išmaišyti, jei prireiks pripilti virinto pieno ir patroškinti dar 2 min. Paruošta.
» Rašyti komentarą