Kalafiorų kepsniai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Petražolės
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 4 valgomieji šaukštai
- Pienas, 50 gramų
- Druska
- Prieskoniai, vištienos
- Žiediniai kopūstai, (kalafiorai), nedidelis, 0.5 vieneto
Gaminimo instrukcija:
Tai labai greitai paruošiami, skanūs kepsniukai, puikiai tinka su ryžiais ir morkomis, bulvėmis ir šviežiomis salotėlėmis.
Kalafiorus apvirti 4 min karštame vandenyje, nukošti vandenį ir užpilti vištienos prieskoniais. Sumaišyti tešlą iš kiaušinio, miltų ir šlakelio pieno, tada sudėti kalafiorus, smulkintą svogūną bei petražoles, įberti pagal skonį druskos. Kepti.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-07-05 19:54
nesilaiko 

2010-06-15 21:44
labai megstu kalafiorus,butinai pameginsiu! 

2010-06-15 20:04
Mano megstamiausias patiekalas. Ziauuuuuuuriai skanu !
2009-10-07 12:44
mmmmm 

2014-10-09 15:52