Kalafiorų kepsniai

Kalafiorų kepsniai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Petražolės
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 4 valgomieji šaukštai
  • Pienas, 50 gramų
  • Druska
  • Prieskoniai, vištienos
  • Žiediniai kopūstai, (kalafiorai), nedidelis, 0.5 vieneto
Gaminimo instrukcija:

Tai labai greitai paruošiami, skanūs kepsniukai, puikiai tinka su ryžiais ir morkomis, bulvėmis ir šviežiomis salotėlėmis.

Kalafiorus apvirti 4 min karštame vandenyje, nukošti vandenį ir užpilti vištienos prieskoniais. Sumaišyti tešlą iš kiaušinio, miltų ir šlakelio pieno, tada sudėti kalafiorus, smulkintą svogūną bei petražoles, įberti pagal skonį druskos. Kepti.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: mike
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Monika
2014-10-09 15:52
tešlos sakyčiau daugiau reikėtų daryti, jei kalafioras didesnis tai košės gal trigubai daugiau darau.
K
2014-07-05 19:54
nesilaiko
liu
2010-06-15 21:44
labai megstu kalafiorus,butinai pameginsiu!
aiste.
2010-06-15 20:04
Mano megstamiausias patiekalas. Ziauuuuuuuriai skanu !
marija
2009-10-07 12:44
mmmmm