Kalafiorų kąsneliai

Kalafiorų kąsneliai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Morkos
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 3 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Aliejus
  • Prieskoniai
  • Žiediniai kopūstai
Gaminimo instrukcija:

Supjaustome morkas pailgais griežinėliais, nuvalome ir supjaustome kalafiorą. Tada apverdame viską, kad šiek tiek suminkštėtų daržovės apie - 5-10 minučių priklausomai nuo dydžio. Sumaišome tešla iš kiaušinio, miltu 3 v.š., druskos žiupsnelio. Gerai gerai įkaitiname aliejų ir su šakutės pagalba imame kalafioro ar morkos gabaliuką, panardiname į tešlą ir į aliejų tol kol parus ir apskrus.

Patiekite suvertus ant medinių pagaliukų ar atskirai. Padažą rinkitės pagal skonį - kas mėgsta švelniau su majonezu, kas gaiviau su žalumynų padažiuku, kas aštriau su kečupu ir tabasco padažu, o kas mėgsta pikantiškai, labai tinka pakepintų grybukų ir svogūnų padažas.

Skanau mielieji ir mylimieji :)

Receptą atsiuntė: Elinda
» Rašyti komentarą