Kakavinis pyragas

Blizgantis gražuolis pyragas.
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Miltai, 600 gramų
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Cukrus, 200 gramų
- Kefyras, 100 mililitrų
- Kakava, 3 valgomieji šaukštai
- Soda, 1 arbatinis šaukštelis
- Šokoladas, juodasis, 100 gramų
- Pienas, 4 valgomieji šaukštai
- Cukrus, 100 gramų
- Vanilinis cukrus, 50 gramų
- Grietinė, 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Kiaušinius išplaku su 200 gramų cukraus.
Sodą dedu į kefyrą ir išmaišius iki putų.
Kefyrą pilu į kiaušinių masę, vėliau dedu kakavą ir miltus. Viską gerai išmaišau, tešla turi būti grietinės tirštumo.
Pyragą kepu 180 laipsnių karštumo orkaitėje apie 40 - 50 minučių.
Kremui grietinę plaku mikseriu su 100 gramų cukraus ir vaniliniu cukrumi iki pasidaro puri.
Šokoladą išlydau su pienu.
Dar karštą pyragą pjaunu į 4 - 5 dalis ir pertepu grietinės kremu.
Viršų puošiu šiltu šokoladu.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2018-07-19 10:48