Kakavinis pyragas

Kakavinis pyragas
Blizgantis gražuolis pyragas.
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Tešlai:
  • Miltai, 600 gramų
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Cukrus, 200 gramų
  • Kefyras, 100 mililitrų
  • Kakava, 3 valgomieji šaukštai
  • Soda, 1 arbatinis šaukštelis
Papuošimui:
  • Šokoladas, juodasis, 100 gramų
  • Pienas, 4 valgomieji šaukštai
Kremui:
  • Cukrus, 100 gramų
  • Vanilinis cukrus, 50 gramų
  • Grietinė, 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinius išplaku su 200 gramų cukraus.

  2. Sodą dedu į kefyrą ir išmaišius iki putų.

  3. Kefyrą pilu į kiaušinių masę, vėliau dedu kakavą ir miltus. Viską gerai išmaišau, tešla turi būti grietinės tirštumo.

  4. Pyragą kepu 180 laipsnių karštumo orkaitėje apie 40 - 50 minučių.

  5. Kremui grietinę plaku mikseriu su 100 gramų cukraus ir vaniliniu cukrumi iki pasidaro puri.

  6. Šokoladą išlydau su pienu.

  7. Dar karštą pyragą pjaunu į 4 - 5 dalis ir pertepu grietinės kremu.

  8. Viršų puošiu šiltu šokoladu.

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Rima
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Ramune
2018-07-19 10:48
Tikrai tiek daug miltu reikia?