Kakavinis keksas su ananasais

Kakavinis keksas su ananasais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Ananasai, konservuoti, 250 gramų
  • Cukrus, 5 valgomieji šaukštai
  • Kakava, 3 valgomieji šaukštai
  • Kava, tirpi, 1 arbatinis šaukštelis
  • Margarinas, ištirpintas, 100 gramų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
  • Likeris, Bailey, 2 valgomieji šaukštai
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Ananasų sultys, nuo konservuotų ananasų, 50 mililitrų
Gaminimo instrukcija:

Kiaušinius išplakite su cukrumi.
Įmaišykite margariną, vanilinį cukrų, konservuotų ananasų skystimą, kakavą, kavą, likerį, kepimo miltelius ir miltus.
Pusę tešlos supilkite į paruoštą kepimo formą.
Ant tešlos sudėkite susmulkintus ananasus ir ant viršaus užpilkite likusią tešlą.
Kepkite 180° C laipsnių orkaitėje 35-40 minučių.

Receptą atsiuntė: Brigita
» Rašyti komentarą