Kakavinis keksas su ananasais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Ananasai, konservuoti, 250 gramų
- Cukrus, 5 valgomieji šaukštai
- Kakava, 3 valgomieji šaukštai
- Kava, tirpi, 1 arbatinis šaukštelis
- Margarinas, ištirpintas, 100 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
- Likeris, Bailey, 2 valgomieji šaukštai
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
- Ananasų sultys, nuo konservuotų ananasų, 50 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
Kiaušinius išplakite su cukrumi.
Įmaišykite margariną, vanilinį cukrų, konservuotų ananasų skystimą, kakavą, kavą, likerį, kepimo miltelius ir miltus.
Pusę tešlos supilkite į paruoštą kepimo formą.
Ant tešlos sudėkite susmulkintus ananasus ir ant viršaus užpilkite likusią tešlą.
Kepkite 180° C laipsnių orkaitėje 35-40 minučių.
» Rašyti komentarą