Kakavinis juodųjų serbentų pyragas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cinamonas, maltas, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Cukrus, 80 gramų
- Juodieji serbentai, šaldyti/švieži, 1.5 stiklinės
- Kakava, 1.5 valgomojo šaukšto
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 130 gramų
- Pienas, 100 mililitrų
- Aliejus, 35 gramai
- Kepimo milteliai, 0.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
Įkaitinkite orkaitę iki 160 laipsnių temperatūros.
Įmuškite į dubenį kiaušinį, supilkite pieną, aliejų ir sumaišykite su kakava, cinamonu bei cukrumi.
Galiausiai suberkite su kepimo milteliais sumaišytus miltus ir gerai išmaišykite.
Į tešlą įmaišykite serbentus ir viską supilkite į sviestu arba aliejumi pateptą kepimo skardą.
Kepkite apie 20-30 min.
Iškeptą apibarstykite cukrumi.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-08-01 14:53
Iš karto galiu pasakyti, kad vertėtų gaminti pyragą dedant visų ingrdientų dvigubai - tešlos gaunasi mažokai. O šiaip - pyragas skanus, gerai persipynę juodųjų serbentų ir kakavos skoniai
vis dėlto, nors ir mėgstu rūgščiau, šiek tiek trūko saldumo, nes serbentai tikrai rūgštūs. Taigi, patarčiau į pyragą dėti kiek daugiau cukraus. Apibendrinant - pyragas vertas dėmesio, kepsiu vėl 


2012-09-27 15:08