Kakaviniai riestainiukai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 4 valgomieji šaukštai
- Kakava, 1 valgomasis šaukštas
- Kava, stipri juoda, 250 mililitrų
- Slyvos, džiovintos, 1 sauja
- Kvietiniai miltai, 550 gramų
- Vanduo, 50 mililitrų
- Druska
- Aliejus, 75 mililitrai
- Mielės, sausos, 6 gramai
Gaminimo instrukcija:
Šiltame vandenyje išmaišykite sausas mieles. Vandenį supilkite į kavą.
Į kavą taip pat įmaišykite aliejų, cukrų, druską.
Miltus sumaišykite su kakava.
Miltų mišinį iš lėto beriant įmaišykite į skystą masę.
Slyvas susmulkinkite į taip pat įmaišykite į tešlą.
Gerai išminkytą tešlą palikite 1 valandai šiltoje vietoje, kad pakiltų.
Dar karštą išminkykite tešlą.
Iš tešlos pasigaminkite norimo ilgio volelius. Po du volelius susukite vieną su kitu ir kraštus sujunkite. Gausis riestės.
Kepkite 220° C orkaitėje 10-15 minučių.
» Rašyti komentarą