Kakaviniai lietiniai su varške

Kakaviniai lietiniai su varške
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 100 gramų
  • Kakava, 2.5 valgomojo šaukšto
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 200 gramų
  • Pienas, 400 mililitrų
  • Varškė, 250 gramų
  • Druska, 0.2 arbatinio šaukštelio
  • Aliejus, (kepimui)
  • Grietinė, 3 valgomieji šaukštai
  • Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Kiaušinį išplakame su druska bei 30 g cukraus.
Supilame pieną, išmaišome suberiama su kakava sumaišytus miltus ir išmaišome vientisą, skystą tešlą.
Iš gautos tešlos, keptuvėje su aliejumi iškepame lietinius blynus.
Varškę sumaišome su likusiai 70 g cukraus bei grietine.
Šia mase įdarome lietinius blynus ir patiekiame.
Be abejo, įdarytus varške blynus dar galima apkepti, bet aš to nedarau.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Neringa
» Rašyti komentarą
» Komentarai
ruta
2013-03-13 11:00
labai skanu skanai pavalgiau
Erika
2012-07-20 16:45
Niam niam