Kakaviniai lietiniai su varške

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 100 gramų
- Kakava, 2.5 valgomojo šaukšto
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 200 gramų
- Pienas, 400 mililitrų
- Varškė, 250 gramų
- Druska, 0.2 arbatinio šaukštelio
- Aliejus, (kepimui)
- Grietinė, 3 valgomieji šaukštai
- Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Kiaušinį išplakame su druska bei 30 g cukraus.
Supilame pieną, išmaišome suberiama su kakava sumaišytus miltus ir išmaišome vientisą, skystą tešlą.
Iš gautos tešlos, keptuvėje su aliejumi iškepame lietinius blynus.
Varškę sumaišome su likusiai 70 g cukraus bei grietine.
Šia mase įdarome lietinius blynus ir patiekiame.
Be abejo, įdarytus varške blynus dar galima apkepti, bet aš to nedarau.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-07-20 16:45
Niam niam 

2013-03-13 11:00