Kaimiški bulviniai vėdarai

Kaimiški bulviniai vėdarai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, 240 gramų
  • Juodieji pipirai, 0.5 gramo
  • Muskatas, 0.5 gramo
  • Svogūnai, 20 gramų
  • Kiaulienos lašiniai, 10 gramų
  • Pienas, 30 gramų
  • Kiaulių žarnos
  • Druska, 2.5 gramo
Gaminimo instrukcija:

Ingredientų kiekiai nurodyti vienai porcijai.
Švariai ir gerai išplautas žarnas ištrinti druska bei česnaku.
240 g nusunktų bulvių tarkių užplikyti karštu pienu, išmaišyti su smulkiai supjaustytais lašiniais, kepintais svogūnais, druska, maltais juodaisiais pipirais, maltais muskato riešutais ir nekietai prikimšti žarnas.
Skardą patepti taukais, pripilti truputį vandens, laisvai sudėti žarnas ir kepti apie 15-20 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Vėdarus keliose vietose subadyti.
Kepant retkarčiais palaistyti riebalais.
Patiekti su 60 g spirgų ir svogūnų padažu.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Vincentas Sakas
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Aldona
2019-12-29 11:16
Kas gi valgys tokius vėdarus su neapkepusia žarna ir pusžaliais tarkiais. Vėdarai turi būti gardžiai apskrudę. Kepami apie 1,5 ir net daugiau.
Remis
2019-12-26 20:54
Nesamone
Vidas
2019-10-26 16:57
Visko gyvenime maciau, bet, kad vedarai keptu tik 15-20 min, prajuokino iki asaru.
pensininkas
2017-01-29 10:19
Tokius vėdarus galėtų ėst tik labai,labai girtas eidamas lažybų ir už ne mažą sumą.
vitalijos cepelinai
2015-06-05 19:49
nu nelabai kokie apetitni,nenoreciau valgyti,nieko kita syki iseis geresni