Kaimiški bulviniai vėdarai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bulvės, 240 gramų
- Juodieji pipirai, 0.5 gramo
- Muskatas, 0.5 gramo
- Svogūnai, 20 gramų
- Kiaulienos lašiniai, 10 gramų
- Pienas, 30 gramų
- Kiaulių žarnos
- Druska, 2.5 gramo
Gaminimo instrukcija:
Ingredientų kiekiai nurodyti vienai porcijai.
Švariai ir gerai išplautas žarnas ištrinti druska bei česnaku.
240 g nusunktų bulvių tarkių užplikyti karštu pienu, išmaišyti su smulkiai supjaustytais lašiniais, kepintais svogūnais, druska, maltais juodaisiais pipirais, maltais muskato riešutais ir nekietai prikimšti žarnas.
Skardą patepti taukais, pripilti truputį vandens, laisvai sudėti žarnas ir kepti apie 15-20 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Vėdarus keliose vietose subadyti.
Kepant retkarčiais palaistyti riebalais.
Patiekti su 60 g spirgų ir svogūnų padažu.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2019-12-26 20:54
Nesamone
2019-10-26 16:57
Visko gyvenime maciau, bet, kad vedarai keptu tik 15-20 min, prajuokino iki asaru.
2017-01-29 10:19
Tokius vėdarus galėtų ėst tik labai,labai girtas eidamas lažybų ir už ne mažą sumą.
2015-06-05 19:49
nu nelabai kokie apetitni,nenoreciau valgyti,nieko kita syki iseis geresni
2019-12-29 11:16