Kaimiškas pjausnys

Kaimiškas pjausnys
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai
  • Taukai (kiaulių), 100 gramų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 200 gramų
  • Kiaulienos nugarinė, 800 gramų
  • Druska
  • Sviestas, tirpintas, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Kiauliena supjaustoma (išėmus kaulus), išmušama kūjeliu, apibarstoma prieskoniais, pavoliojama kiaušinių, vandens ir miltų plakinyje ir iškepama riebaluose. Tiekiama užpilta sviestu su virtomis bulvėmis, morkomis, šviežiais ar raugintais agurkais, pomidorais.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Jolanta
2017-05-15 15:02
Nieko naujo...nusibodo..
daina
2010-07-10 11:14
paprasta ir aisku
Saida
2010-03-19 09:23
kepiau, seip skanu, bet nelabai man gavos-pirmas blynas prisviles kaip sakoma labai primena keptos zuvies, su alum tesloje, skoni
Saida
2010-03-18 19:11
SKANUS ATRODO
DOMUS
2010-01-29 17:19
nors pasitaise oku2: !!!!!!!!