Kaimiškas pjausnys

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Taukai (kiaulių), 100 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 200 gramų
- Kiaulienos nugarinė, 800 gramų
- Druska
- Sviestas, tirpintas, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Kiauliena supjaustoma (išėmus kaulus), išmušama kūjeliu, apibarstoma prieskoniais, pavoliojama kiaušinių, vandens ir miltų plakinyje ir iškepama riebaluose. Tiekiama užpilta sviestu su virtomis bulvėmis, morkomis, šviežiais ar raugintais agurkais, pomidorais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-07-10 11:14
paprasta ir aisku 

2010-03-19 09:23
kepiau, seip skanu, bet nelabai man gavos-pirmas blynas prisviles kaip sakoma
labai primena keptos zuvies, su alum tesloje, skoni 




2010-03-18 19:11
SKANUS ATRODO 

2010-01-29 17:19
nors pasitaise
oku2: !!!!!!!!

2017-05-15 15:02