Kaimiškas bulvinis ragelis su vištienos įdaru

Kaimiškas bulvinis ragelis su vištienos įdaru
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, 140 gramų
  • Juodieji pipirai, malti
  • Peletrūnas, džiovintas
  • Svogūnai, 10 gramų
  • Vištienos filė, 40 gramų
  • Kiaušiniai, 0.25 vieneto
  • Kvietiniai miltai, 10 gramų
  • Džiūvėsėliai, malti
  • Druska
  • Aliejus, (kepimui)
  • Daržovės, prieskoninės
Gaminimo instrukcija:

Iš nurodytų ingredientų kiekių gaunasi 1 porcija.
140 g gerai nuplautų bulvių su lupena išvirti, nulupti, bulves sutrinti, įdėti 10 g kvietinių miltų, įmušti ketvirtį kiaušinio, įberti 1,5 g druskos ir viską išminkyti.
Įdarui su prieskoninėmis daržovėmis išvirti vištienos filė.
40g virtos vištienos sumalti su 10 g pakepintų svogūnų, pagardinti druska, maltais juodaisiais pipirais ir džiovintais peletrūnais.
Iš paruoštos tešlos suploti pailgą paplotėlį, įdėti volelį vištienos įdaro ir suformuoti ragelį.
Ragelį pavolioti 0,75 kiaušinio plakinyje, maltuose džiūvėsėliuose ir kepti karštuose riebaluose.
Geriausiai kepti gruzdintuvėje, kol gražiai iš abiejų pusių paraus.
Nors nuotraukoje bulviniai rageliai patiekiami su grietininiu grybų padažu, man skaniau jie su 60 g grietinės bei sviesto padažo.
Grietinės sviesto padažas turi 247,4 Kcal. Jis yra gaminamas įkaitinant 20 g lydyto naminio sviesto, įdedant 40 g naminės grietinės ir, maišant, užvirinant.
Padažą dar galima pagardinti druska ir maltais baltaisiais pipirais.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Vincentas Sakas
» Rašyti komentarą
» Komentarai
(anonimas)
2012-02-06 12:33
liuks k: skanumelis oku2:
Indruska
2011-05-03 13:22
na nuotraukyteje tai atrodo labai ispudingai pati ruosiuosi sendien daryti, tik vietoi miltu desiu krakmola, ar geriau miltus ir koks skirtumas?
vida
2011-02-09 12:22
Labai paprastas ir geras receptas!
Reiks isbandyti
DarkSecret
2010-08-27 21:48
Bet kaip tiksliai viskas gramais pateikta- didelis pliusas uz tai....o patiekalas puikus ir ne formoje esme (jei kam nesigauna), o skonyje
agne
2010-08-27 16:06
atrodo tai skaniai , reikes pasidaryti