„Justės naminė pica“

„Justės naminė pica“
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Agurkai, marinuoti, 2 vienetai
  • Cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Česnakai, 2
  • Juodieji pipirai, malti
  • Petražolės
  • Pomidorai, 3 vienetai
  • Svogūnai, 3 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 4 stiklinės
  • Pomidorų padažas, 2 valgomieji šaukštai
  • Vanduo, 1 stiklinė
  • Dešra
  • Pienas, 240 gramų
  • Druska
  • Aliejus, (kepimui)
  • Mielės, 10 gramų
Gaminimo instrukcija:

Nusiplauname rankas ir pradedame gaminti.
Pašildome vandenį, ištirpiname mieles, druską, cukrų, viską dedame į dubenį ir išmaišome.
Tada supilame miltus ir išmindome tešlą.
Paliekame išminkytą tešlą 20 min. pastovėti.
Į keptuvę pusžiedžiais supjaustome svogūnus, česnaką, pomidorus, šiek tiek pakepiname, tuomet dedame pomidorų padažą bei petražoles, paskaniname druska bei pipirais.
Įkaitiname orkaitę iki 175 laipsnių temperatūros.
Iškočiojame tešlą, užtepame viską ką kepėme, ant viršau dedame supjaustytą dešrą, agurkus ir sūrį.
Kepame apie 15 min.
P.S. Padas išeina storas, todėl tešlą galite padalinti į dvi dalis.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Justina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
kazkas
2016-06-17 15:15
mieles sausos ar ne turi buti?
Nesvarbu
2014-12-07 18:23
Sudetyje rasote, kad reikia pieno, o aprasyme jo nepilat i tesla, tai visgi nereikia?
(anonimas)
2013-12-01 11:18
VISAI SKANU
monika
2011-12-13 18:43
Labai skanu , gaminu dažnai , bet ne lygiai tokią pačią.
agne
2011-12-02 12:56
skanu