Justės morkų pyragas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 0.75 stiklinės
- Morkos, smulkiai tarkuotos, 2 stiklinės
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 1.5 stiklinės
- Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Riešutai, mišinys, 1 sauja
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Morkas sumaišytii su aliejumi, miltus su kepimo milteliais.
Kiaušinius ištrinti su cukrumi iki baltos masės.
Vis maišant, po šaukštą sudėti morkas, suberti riešutų mišinį.
Tada suberti miltus, gerai išmaišyti ir supilti į riebalais pateptą ir miltais pabarstytą formą.
Kepti 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30 min., kol gražiai pagels ir įkištas medinis pagaliukas bus neaplipęs tešla.
Svarbu: miltų neberkite visų iš karto, nes jų gali reikėti daugiau arba mažiau priklausomai nuo morkų sultingumo! Tešla turi būti grietinės tirštumo.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-12-01 17:47
man stipriai per saldu. Siu metu orkaiteje kepa, labia graziai atrodo, gintarine luobele uzsitrauke, bet visus vis dar labia minkstas. Gal tai ir reikia, o gal kai ataus, sukietes?
2013-10-31 22:32
fuu...neskanu kazkoks keistas skonis... seip man morkos patinka...bet pyragas su morkom tikrai neskanu
2013-10-31 22:02
nu jau idejau i orkaite zesiu kas iseis



2013-05-03 23:46
nekaip gavosi... neiskilo. butu nieko, jei skonis patiktu. bet ar morku pyrago isvis neragavau, ar kaip cia, bet skonis nepatiko labai.
2017-02-01 19:53