Jūros gėrybių salotos su grybais

Jūros gėrybių salotos su grybais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Petražolės
  • Salotos
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Kiaušiniai, kietai virti, 2 vienetai
  • Silkė, rūkyta, 100 gramų
  • Majonezas
  • Krevetės be kevalo, 300 gramų
  • Druska
  • Sviestas
  • Grybai, marinuoti, 150 gramų
Gaminimo instrukcija:

Rūkyta silkė su aštriu peiliu supjaustoma smulkiais kubeliais.
Krevetės paverdamos apie 3 min. pasūdytame vandenyje.
Išvirtos krevetės nusunkiamos, sudedamos į keptuvę, pakaitinamos, kol išgaruoja skystis ir, įdėjus sviestą, pakepinamos keletą min.
Paruoštos krevetės sumaišomos su susmulkinta silke, virtais kiaušiniais, nusunktais grybais, susmulkintu svogūnu, majonezu bei druska ir viskas sudedama į salotų lapais išklotą lėkštę.
Prieš patiekiant apibarstoma smulkintomis petražolėmis.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Renata
» Rašyti komentarą