Jūrinė lydeka patale

Jūrinė lydeka patale
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Jūros lydeka, 1 kilogramas
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Morkos, 1 vienetas
  • Česnakai, 2 skiltelės
  • Majonezas, 2 valgomieji šaukštai
  • Pomidorų padažas, 2 valgomieji šaukštai
  • Aliejus
  • Miltai
Gaminimo instrukcija:
  1. Lydeką supjaustykite gabaliukais, įspauskite česnako, dėkite majonezo, išmaišykite. Palikite marinuotis valandai.

  2. Morkas sutarkuokite, svogūnus supjaustykite ir viską apkepinkite aliejuje. Pabaigai dėkite pomidorų padažą ir dar šiek tiek pakepinkite maišydami.

  3. Lydeką pavoliokite miltuose ir apkepinkite aliejuje iš abiejų pusių. Sudėkite lėkštėje ir ant viršaus dėkite apkepintas daržoves.

Porcijų skaičius: 8
Receptą atsiuntė: Gražina
» Rašyti komentarą