Jūrinė lydeka patale

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Jūros lydeka, 1 kilogramas
- Svogūnai, 2 vienetai
- Morkos, 1 vienetas
- Česnakai, 2 skiltelės
- Majonezas, 2 valgomieji šaukštai
- Pomidorų padažas, 2 valgomieji šaukštai
- Aliejus
- Miltai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 8
Lydeką supjaustykite gabaliukais, įspauskite česnako, dėkite majonezo, išmaišykite. Palikite marinuotis valandai.
Morkas sutarkuokite, svogūnus supjaustykite ir viską apkepinkite aliejuje. Pabaigai dėkite pomidorų padažą ir dar šiek tiek pakepinkite maišydami.
Lydeką pavoliokite miltuose ir apkepinkite aliejuje iš abiejų pusių. Sudėkite lėkštėje ir ant viršaus dėkite apkepintas daržoves.
» Rašyti komentarą