Jūratės šaltiena

Jūratės šaltiena
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 5-6
  • Juodieji pipirai
  • Vištiena, 1 kilogramas
  • Druska
  • Jaučio kojos, 1 kilogramas
Gaminimo instrukcija:

Verdam atskirai mėsas, kol gerai išverda. Mėsa turi kristi nuo kaulų. Išvalom kauliukus, atskirai supjaustom kojų mėsą, taip pat vištieną. Perkošiam kojų nuovirą, dedam visą supjaustytą mėsą kartu į vieną katilą, supilam jautienos sultinį, dedam pasmulkintą česnaką, druską, pipirus. Truputį paverdam, supilam į dubenėlius. Jei norite, galite papuošti dubenėlio dugną virtomis morkomis, raugintais agurkais bei žalumynais. Dedam į šaldytuvą sustingti. Skanaus.

Receptą atsiuntė: jurate
» Rašyti komentarą
» Komentarai
aldona
2014-05-29 16:35
mergaites su jaucio uodega dar skaniau ir daug mesos yra
Tomas
2009-04-25 09:55
O, geras mintis. Masciau ko gi noreciau. Senai saltiena valgiau, reiks daryt
sandra
2009-04-22 21:27
paprastam turguj kur ukininkai mesyte savo gyvuliuku parduoda
Lajana
2009-04-22 20:17
lietuviskam turgely - tai cia kokiam?
sandra
2009-04-22 19:24
tai, kad jautienos koju neturiu, tik farso, reiks po apsilankymo lietuviskam turgeli nusipirkti ir pabandyt, nes saltiena tai labai megstam