Jūratės šaltiena

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 5-6
- Juodieji pipirai
- Vištiena, 1 kilogramas
- Druska
- Jaučio kojos, 1 kilogramas
Gaminimo instrukcija:
Verdam atskirai mėsas, kol gerai išverda. Mėsa turi kristi nuo kaulų. Išvalom kauliukus, atskirai supjaustom kojų mėsą, taip pat vištieną. Perkošiam kojų nuovirą, dedam visą supjaustytą mėsą kartu į vieną katilą, supilam jautienos sultinį, dedam pasmulkintą česnaką, druską, pipirus. Truputį paverdam, supilam į dubenėlius. Jei norite, galite papuošti dubenėlio dugną virtomis morkomis, raugintais agurkais bei žalumynais. Dedam į šaldytuvą sustingti. Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-04-25 09:55
O, geras mintis. Masciau ko gi noreciau. Senai saltiena valgiau, reiks daryt 

2009-04-22 21:27
paprastam turguj kur ukininkai mesyte savo gyvuliuku parduoda 

2009-04-22 20:17
lietuviskam turgely - tai cia kokiam? 

2009-04-22 19:24
tai, kad jautienos koju neturiu, tik farso, reiks po apsilankymo lietuviskam turgeli nusipirkti ir pabandyt, nes saltiena tai labai megstam 

2014-05-29 16:35