Jūratės obuolių pyragas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Apelsinai, sultys išspaustos, 1 vienetas
- Cinamonas, lazdelė, 1 vienetas
- Citrinos, išspaustos sultys, 0.5 vieneto
- Cukrus, 1 stiklinė
- Gvazdikėliai, trinti, 1 arbatinis šaukštelis
- Obuoliai, nulupti ir supjaustyti, 5 vienetai
- Konjakas, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:
Tešlai reiks:
300 gr. miltų,
200 gr. sviesto,
1 kiaušinio baltymas, išplaktas,
120 gr. migdolų, susmulkintu per mikserį,
150 gr. cukraus pudros,
50 gr. pieno,
10 gr. kepimo miltelių.
Išukam sviestą su cukraus pudra iki purumo, dedam migdolus, miltus, kepimo miltelius, sumaišom viską, supilam pieną, baltymus, užminkom tešlą. Tešla turi būti ne per kieta. Dedam ją į šaldytuvą pusvalandžiui. Tuo metu verdam obuolius, viską sudedam į katiliuką, verdam, kol viskas suminkštės, dedam į šoną, kol atvės. Imam formą, ištepam sviestu. Tešlos 3/4 dalį rankom iškočiojam, dedam ant viršaus obuolius, iš likusios tešlos darom virvutes, gražiai papuošiam pyragą. Kepam 180 laips. 45 minutes orkaitėje. Skanaus
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-09-19 11:04
Niam niam




2010-02-06 13:17
O konjaka butinai reikia det?
oku2: ir kur ji reikia det? tiesei i skrandi?
k:





2010-01-28 14:17
Ir as toki gaminsiu
P.S Maryte,kas pas tave per kultura 


2010-01-25 12:16
o kur konjaka det? 

2012-03-17 11:54