Juostelės su uogomis ir cinamonu

Juostelės su uogomis ir cinamonu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, rudasis arba cukranendrių, 100 gramų
  • Medus, skystas, 4 valgomieji šaukštai
  • Saulėgrąžos, lukštentos ir kepintos, 100 gramų
  • Žemės riešutai, kapoti, 50 gramų
  • Sviestas, 100 gramų
  • Avižiniai dribsniai, 200 gramų
  • Uogos, džiovintos, 100 gramų
  • Sezamo sėklos, baltos, 50 gramų
  • Cinamonas, maltas, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:

Įkaitinkite orkaitę iki 160°C temperatūros. Sumaišykite dribsnius, uogas, riešutus, saulėgrąžas ir SANTA MARIA cinamoną. Pakaitinkite sviestą, medų ir cukrų keptuvėje. Įdėkite riešutus bei uogų mišinį ir maišykite, kol dribsniai juo pasidengs. Viską sudėkite į kepimo skardą ir kepkite 30 min., vėliau atvėsinkite ir supjaustykite juostelėmis.
Plonesnes ir traškesnes juosteles pasigaminsite, jei didesnėje keptuvėje kepsite plonesnį mišinio sluoksnį.

Receptą atsiuntė: Santa Maria
» Rašyti komentarą
» Komentarai
grigo
2013-12-09 11:17
Kas per nesamone ......