Juodųjų serbentų tortas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Cukrus, 3 valgomieji šaukštai
- Miltai, 3 valgomieji šaukštai
- Aliejus, 3 valgomieji šaukštai
- Varškė, 400 gramų
- Cukrus, 150 gramų
- Serbentai, juodieji, 300 gramų
- Želatina, 15 gramų
- Kakava, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 5
Kiaušinius ištriname su cukrumi, pilame aliejų. Beriame miltus ir kakavą, gerai išmaišome.
Į kepimo formą pilame tešlą ir kepame 180°C temp. orkaitėje apie 15-20 min.
Varškę ištriname su cukrumi.
Želatiną užpilame 30 ml vandens ir paliekame išbrinkti. Serbentus išmtriname su cukrumi ir paverdame kelias minutes. Į karštą serbentų masę supilame ištirpintą želatiną, išmaišome.
Formuojame tortą: ant biskvito pilame varškę, ant jos - serbentų masę. Prieš patiekiant palaikome šaldytuve porą valandų.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-08-05 16:26