Juodųjų serbentų tortas

Juodųjų serbentų tortas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Cukrus, 3 valgomieji šaukštai
  • Miltai, 3 valgomieji šaukštai
  • Aliejus, 3 valgomieji šaukštai
  • Varškė, 400 gramų
  • Cukrus, 150 gramų
  • Serbentai, juodieji, 300 gramų
  • Želatina, 15 gramų
  • Kakava, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinius ištriname su cukrumi, pilame aliejų. Beriame miltus ir kakavą, gerai išmaišome.

  2. Į kepimo formą pilame tešlą ir kepame 180°C temp. orkaitėje apie 15-20 min.

  3. Varškę ištriname su cukrumi.

  4. Želatiną užpilame 30 ml vandens ir paliekame išbrinkti. Serbentus išmtriname su cukrumi ir paverdame kelias minutes. Į karštą serbentų masę supilame ištirpintą želatiną, išmaišome.

  5. Formuojame tortą: ant biskvito pilame varškę, ant jos - serbentų masę. Prieš patiekiant palaikome šaldytuve porą valandų.

Porcijų skaičius: 5
Receptą atsiuntė: Martyna
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Aida
2015-08-05 16:26
Receptas geras, tik jei kas nori tikslumo, receptas nėra labai tikslus, bet geroms šeimininkėms ir nereikia visiško tikslumo. Iškilo klausimas ar šis biskvitas iškyla tiktai iš kiaušinių ar reikia kėlimo. Kadangi nenorėjau rizikuot dėjau kepimo miltelius. Viskas puikiai pavyko, šeimynai patiko. Rekomenduoju išbandyt.