Jorkšyro pudingas

Jorkšyro pudingas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
  • Pienas, 1 stiklinė
  • Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Sviestas, ištirpintas, 6 valgomieji šaukštai
  • Karamelė
Gaminimo instrukcija:

Sumaišykite miltus, pieną, kiaušinius, druską ir 2 šaukštus sviesto dideliame dubenyje iki vientisos masės.
Padalinkite likusį sviestą į 12 keksiukų formelių ir pakaitinkite 220 laipsnių temperatūroje apie 5 min.
Atsargiai ištraukite kepimo skardą iš orkaitės ir šaukštu supilkite tešlą.
Kepkite apie 20 min. 200 laipsnių temperatūroje ir tuomet dar 10 min. 175 laipsnių temperatūroje.
Išimkite iš orkaitės, užpilkite karamele ir mėgaukitės, kol vis dar šilti.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Judita
» Rašyti komentarą