Jolkos keksas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 250 gramų
- Margarinas, 250 gramų
- Vanilė
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Kvietiniai miltai, 500 gramų
- Pienas, 100 mililitrų
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Galima naudoti kitu kvapų, įdėti cukatų.
Margariną suplakti su cukrumi iki purios masės, įdėti kiaušinius ir vėl gerai išplakti. Suberti miltus ir kepimo miltelius, supilti pieną ir viską gerai sumaišyti. Kepti 180 karščio orkaitėje, 40-50 min. Aš kepiau karščiau ir ilgiau. Tikrai skanus ir paprastas keksas. Aš dar į tešlą įmaišiau truputį kakavos, gavosi margas.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-05-10 20:00
Vietoj margarino įpyliau aliejaus ir dar riešutų idėjau,fantastika
2011-08-03 17:13
o cukraus tiek daug reikia dėti? ar nepersaldus gaunas tas keksas?
2011-07-23 21:21
o maždaug koks tūris gaunasi tešlos? 

2011-05-02 12:50
margarino tirpinti nereikia.
2014-06-14 23:25