Jolkos keksas

Jolkos keksas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 250 gramų
  • Margarinas, 250 gramų
  • Vanilė
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 500 gramų
  • Pienas, 100 mililitrų
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Galima naudoti kitu kvapų, įdėti cukatų.

Margariną suplakti su cukrumi iki purios masės, įdėti kiaušinius ir vėl gerai išplakti. Suberti miltus ir kepimo miltelius, supilti pieną ir viską gerai sumaišyti. Kepti 180 karščio orkaitėje, 40-50 min. Aš kepiau karščiau ir ilgiau. Tikrai skanus ir paprastas keksas. Aš dar į tešlą įmaišiau truputį kakavos, gavosi margas.

Receptą atsiuntė: Jolanta Muniuviene
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Lina
2014-06-14 23:25
Patiko, skanu Ant kekso kepimo formos dugno įdėjau dar ir mirkytų razinų. Mmmm...
Robertas
2014-05-10 20:00
Vietoj margarino įpyliau aliejaus ir dar riešutų idėjau,fantastika
agne
2011-08-03 17:13
o cukraus tiek daug reikia dėti? ar nepersaldus gaunas tas keksas?
Gieedrė
2011-07-23 21:21
o maždaug koks tūris gaunasi tešlos?
jolanta
2011-05-02 12:50
margarino tirpinti nereikia.