Jolantos meduoliai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 100 gramų
- Kakava, 15 gramų
- Margarinas, 100 gramų
- Medus, 250 gramų
- Kvietiniai miltai, 500 gramų
- Pienas, patepimui
- Vanduo, 2 valgomieji šaukštai
- Druska
- Prieskoniai, meduolių, pakelis, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Medų, cukrų, druską, margariną ir vandenį pakaitink dažnai pamaišydama. Atvėsink. Sudėk 350g miltų, kakavą, prieskonius ir suminkyk tešlą. Tešlą uždenk ir palik 24 valandoms. Dabar įminkyk į tešlą likusius miltus. Iš tešlos iškočiok 5 mm storio lakštą ir išspausk meduoliukus. Kepk 150 laipsnių temperatūroje 15-20 minučių. Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-11-26 15:49
receptas tai parasytas o kaip papuosti neparasyta, o kaip tik ieskau papuosimo.
2010-09-14 09:25
Labai skaniai atrodo.
mqk

2010-09-11 22:00
alda ragavai?



2010-04-28 22:26
skanumelis 

2010-12-04 23:34
kristi.erdves.lt/Receptai/glajus.html