Jogurto - grietinėlės pyragas

Jogurto - grietinėlės pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Citrinos, kremui, 1 vienetas
  • Cukrus, biskvitui, 1 stiklinė
  • Cukrus, kremui, 0.75 stiklinės
  • Kakava, biskvitui, 2 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai, biskvitui, 3 vienetai
  • Kvietiniai miltai, biskvitui, 1 stiklinė
  • Jogurtas, kremui, 1 stiklinė
  • Grietinėlė, kremui, 1 stiklinė
  • Varškė, kremui, 200 gramų
  • Grietinė, biskvitui, 3 valgomieji šaukštai
  • Želatina, kremui, 1.5 valgomojo šaukšto
  • Kepimo milteliai, biskvitui, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Želė, želė sluoksniui, pakeliais, 1 vienetas
  • Vaisiai, kremui
  • Vaisiai, želė sluoksniui
Gaminimo instrukcija:

Kiaušinius išplakti su cukrumi, sudėti miltus, kakavą ir grietinę sumaišytą su kepimo milteliais, vėl viską išplakti. Kepti 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje apie 40-50 min. Iškepusi ir atvėsusį biskvitą padalinti pusiau. Kremui skirtą želatiną išbrinkinti 6 šaukštuose vandens. Sutrinti varškę smulkintuvu, supilti grietinėlę ir jogurtą. Į kremo masę supilti cukrų, citrinos sultis. Viską išplakti, supilti išbrinkintą ir ištirpdytą želatiną. Šiek tiek atšaldyti, kol kremo masė pradės tirštėti. Biskvitą dėti į užspaudžiamą tortinę, joje bus formuojamas pyragas. Kremu pertepti perpjauto biskvito 1 ir 2 sluoksnį, pridėti norimų vaisių. Dėti į šaldytuvą, kol kremo masė sustings. Ant sustingusio kremo užpilti paruoštą vaisių želė (pagal želė gaminimo instrukcijos nurodymus), sudėti norimus vaisius ir vėl dėti šaltai. Kai želė sustings jogurto - grietinėlės pyragas - tortas bus jau paruoštas. Išimti jį iš tortinės ir galima sėsti prie stalo. SKANAUS ;)

Receptą atsiuntė: Vilma
» Rašyti komentarą
» Komentarai
(anonimas)
2013-07-20 16:41
Skaniai atrodo.