Jogurtinis pyragas su tarkuotų persikų gabaliukais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 6 valgomieji šaukštai
- Persikai, konservuoti, 4
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Kvietiniai miltai, 350 gramų
- Jogurtas, natūralus, 3 stiklinės
- Aliejus, formai ištepti
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Kiaušinius, kepimo miltelius ir vieną stiklinę jogurto kartu su cukrumi išplakti. Sudėti miltus ir išmaišyti. Tešla turi būti tiršta. Kitame inde sutarkuoti burokine tarka persikų skilteles ir sudėti į tešlą. Ant persikų supilti likusį jogurtą [bet atsargiai vis dar pamaišykite tešlą, kad nebūtų pernelyg skysta]. Kepimo formą sutepti aliejumi ir sudėti tešlą į forma. Kepti 200° C temperatūroje 30 min. Patikrinti pyragą ar yra iškepęs galima su mediniu pagaliuku.
Tikras Velykinis pyragas kvepiantis pavasariu ;) Skanus;))
» Rašyti komentarą