Jogurtiniai putėsiai su želė sluoksniu

Jogurtiniai putėsiai su želė sluoksniu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vanduo, 200 mililitrų
  • Želė, mėgstamo skonio, 1 pakelis
  • Jogurtas, 360 gramų
  • Uogos
Gaminimo instrukcija:

Želės miltelius ištirpinti karštam vandeny,kai atvės dėti į šaldytuvą.Želei pradėjus tirštėti,pilam ją i plaktuvą ir suplakam kartu su jogurtu,plakti apie10 min.Suplakus supilti į formą ir padėti sustingti.Putėsiams pilnai sustingus galima uždėti mėgstamų uogų,jas užpilti žele sluoksniu.....štai jums lengvas ir gaivus desertas...

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Jolanta.M
» Rašyti komentarą