Jogurtinė pynė su uogomis

Jogurtinė pynė su uogomis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukraus pudra
  • Cukrus, 50 gramų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 0.5 kilogramo
  • Pienas, 150 mililitrų
  • Jogurtas, 100 mililitrų
  • Druska
  • Sviestas, 50 gramų
  • Mielės, 50 gramų
  • Uogos, šaldytos, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:

Pakaitintame piene išmaišyti mieles bei 2 šaukštus miltų ir 15 min. Padėti šiltai. Kiaušinius išsukti su jogurtu, cukrumi ir lydytu sviestu. Likusius miltus persijoti į indą, supilti mieles, įberti žiupsnelį druskos, sudėti jogurto masę ir išminkius tešlą atidėti 30 min. Uogas atšildyti, nusausinti ir pabarstyti miltais. Pakilusią tešlą padalyti į tris dalis ir iš kiekvienos padaryti juostas. Jas dėti į riebalais išteptą formą, galus sujungti ir supilti kasą. Pynės viršų apibarstyti uogomis, lengvai jas įspausti ir padėti 10 min. Pastovėti. Po to pašauti į 180 orkaitę ir kepti apie 40 min. Atvėsinti, apibarstyti cukraus pudra. Skanaus!

Receptą atsiuntė: Jurgita
» Rašyti komentarą