Jevgenijaus Šuklino čempionų salotos

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Graikiniai riešutai, 1 sauja
- Imbieras, tarkuotas, užpilui, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Juodieji pipirai, užpilui
- Medus, skystas, užpilui, 1 arbatinis šaukštelis
- Obuoliai, dideli, 1 vienetas
- Petražolės, papuošimui
- Vištienos filė, arba kalakutienos kumpis, 100 gramų
- Alyvuogių aliejus, užpilui, 2 valgomieji šaukštai
- Actas, balto vyno, užpilui, 1 arbatinis šaukštelis
- Varškė, grūdėta, 200 gramų
- Druska, užpilui
- Sėklos, „Arimex“ mišinys, 1 sauja
Gaminimo instrukcija:
Paukštieną ir obuolį supjaustykite kubeliais.
Graikinius riešutus truputį pasmulkinkite peiliu.
Paukštieną, riešutus, grūdėtą varškę, sėklų mišinį ir tarkuotą imbierą sudėkite į dubenį bei švelniai sumaišykite.
Pagaminkite užpilą, supilkite ant salotų bei išmaišykite.
Papuoškite petražole ir keliais nesmulkintais graikiniais riešutais.
Skanaus!
» Rašyti komentarą