Jautienos vyniotinis

Jautienos vyniotinis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai, malti
  • Paprika, raudona, 1 vienetas
  • Paprika, žalia, 1 vienetas
  • Jautiena, nugarinė, 1.5 kilogramo
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Pienas, 2 valgomieji šaukštai
  • Pienas, 80 gramų
  • Druska
  • Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
  • Prieskoniai, jautienai
Gaminimo instrukcija:

Jautienos nugarinę išilgai įpjauti, kad gautųsi kaip knyga, ir įtrinti prieskoniais.
Vyniotinio įdarui sumaišyti kiaušinius, pieną bei druską ir iš gauto mišinio pakepti keptuvėje omletą.
Iškeptą omletą sudėti ant mėsos, tuomet sudėti supjaustytas paprikas, sūrio gabaliukus ir suvyniojus galus susmeigti mediniais pagaliukais, kad kepant neištekėtų įdaras.
Ištirpinti keptuvėje sviestą ir apkepti jame vyniotinį.
Tuomet sudėti į skardą ir kepti apie 30-40 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Patiekti atvėsinta ir supjaustytą griežinėliais.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Aida
» Rašyti komentarą
» Komentarai
(anonimas)
2011-10-27 15:07
turetu buti skanu, pakommentuosiu kai pasigaminsiu