Jautienos vyniotinis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai, malti
- Paprika, raudona, 1 vienetas
- Paprika, žalia, 1 vienetas
- Jautiena, nugarinė, 1.5 kilogramo
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Pienas, 2 valgomieji šaukštai
- Pienas, 80 gramų
- Druska
- Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
- Prieskoniai, jautienai
Gaminimo instrukcija:
Jautienos nugarinę išilgai įpjauti, kad gautųsi kaip knyga, ir įtrinti prieskoniais.
Vyniotinio įdarui sumaišyti kiaušinius, pieną bei druską ir iš gauto mišinio pakepti keptuvėje omletą.
Iškeptą omletą sudėti ant mėsos, tuomet sudėti supjaustytas paprikas, sūrio gabaliukus ir suvyniojus galus susmeigti mediniais pagaliukais, kad kepant neištekėtų įdaras.
Ištirpinti keptuvėje sviestą ir apkepti jame vyniotinį.
Tuomet sudėti į skardą ir kepti apie 30-40 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Patiekti atvėsinta ir supjaustytą griežinėliais.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-10-27 15:07