Jautienos troškinys su raugintais agurkais

Jautienos troškinys su raugintais agurkais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Jautiena, 500 gramų
  • Bulvės, 5 vienetai
  • Pomidorai, 2 vienetai
  • Agurkai, rauginti, 2 vienetai
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Česnakai, 2 skiltelės
  • Druska
  • Pipirai
  • Petražolės, šviežios ar džiovintos
  • Raudonėliai, švieži ar džiovinti
  • Bazilikas, švieži ar džiovinti
Gaminimo instrukcija:
  1. Mėsą nuplauti, nusausinti ir supjaustyti juostelėmis. Sumaišyti su trintu česnaku, druska, pipirais prieskoniais (raudonėliu, baziliku). Tada mėsą apkepti karštame aliejuje ant didelės ugnies.

  2. Kol kepa mėsa, troškintuve sudėti virti supjaustytas bulves.

  3. Apkepus mėsai, sudėti kartu apkepti susmulkintą svogūną ir dar šiek tiek pakepti. Tada sudėti supjaustytus pomidorus ir raugintus agurkus.

  4. Keptuvės turinį sudėkite į troškintuvą su verdančiomis bulvėmis ir viską troškinti apie 30 minučių.

    Skanaus.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Laima
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Ayu
2021-03-24 23:40
Paprasta, nieko mandro, bet labai skanu