Jautienos troškinys su alumi

Jautienos troškinys su alumi
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Čiobreliai
  • Juodieji pipirai, šviežiai malti
  • Laurų lapai, lapeliai, 3 vienetai
  • Morkos, 2 vienetai
  • Pomidorai, konservuoti savo sultyse, 400 gramų
  • Salierai, stiebai, 2 vienetai
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Jautiena, 500 gramų
  • Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
  • Alyvuogių aliejus
  • Alus, 500 mililitrų
  • Druska
  • Sviestas
Gaminimo instrukcija:

Nuplaukite daržoves ir mėsą.
Nulupkite svogūnus ir nuskuskite morkas.
Mėsą supjaustykite kubeliais.
Gilioje keptuvėje virš vidutinės ugnies ištirpinkite šiek tiek sviesto.
Stambiai supjaustytus svogūnus, morkas ir salierus sudėkite į keptuvę, įdėkite lauro lapelių ir patroškinkite apie 10 min.
Sudėkite mėsą, miltus ir gerai išmaišykite.
Sudėkite supjaustytus pomidorus ir supilkite alų, paskaninkite druska ir pipirais, gerai išmaišykite ir užvirkite.
Užvirus sumažinkite ugnį, uždenkite ir patroškinkite apie 1 val.
Tuomet nuimkite dangtį ir patroškinkite dar apie 30 min.
Išimkite lauro lapelius ir patiekite su bulvėmis.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Indrė
» Rašyti komentarą