Jautienos troškinys (befstrogenas)

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Petražolės
- Svogūnai, 50 gramų
- Jautiena, 600 gramų
- Miežiniai miltai, 20 gramų
- Pomidorų padažas, (tyrė), 30 gramų
- Aliejus, 60 gramų
- Grietinė, truputį
Gaminimo instrukcija:
Nuo mėsos nupjaustomos plėvelės, sausgyslės, riebalai. Mėsa supjaustoma pailgais plonais gabaliukais. Svogūnai supjaustomi griežinėliais ir pakepinami dalyje riebalų. Likusiuose gerai įkaitintuose riebaluose pakepinama mėsa. Baigiant kepti mėsą, ant jos užpilami svogūnai. Iki rausvumo apkepinta mėsa su svogūnais sudedama į indą, pridedami likusieji priedai ir viskas troškinama. Baigiant troškinti, įpilama grietinės. Bifstrogenas į stalą paduodamas pašildytame dubenyje, pabarsčius kapotomis petražolėmis. Prie jo ypatingai tinka bulvių košė ir marinuoti agurkėliai, galima patiekti ir su virtomis daržovėmis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-06-29 07:55
o tai kam tie miltai tada jei jie recepte net nepamineti????
2011-02-02 14:25
O ko, sis receptas blogesnis uz kitus. Super. bandem labai patiko. 

2010-10-08 10:22
ir vel vogta foto, uzkniso
2017-10-21 19:28