Jautienos suflė su varške

Jautienos suflė su varške
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Petražolės
  • Jautiena, filė, 750 gramų
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Batonas, 50 gramų
  • Pienas, 2 stiklinės
  • Varškė, 250 gramų
  • Druska
  • Sviestas, 75 gramai
  • Sūris, tarkuotas, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Mėsą išvirti ir atvėsinti.
Batoną užmerkti piene ir po to sumalti.
Į batono masę sudėti pusę normos sviesto, kiaušinių trynius ir išmaišyti.
Kiaušinių baltymus suplakti iki putų ir įmaišyti į batono mišinį.
Gautą masę sudėti į sviestu išteptą kepimo indą, ant viršaus užberti sūrio ir iškepti orkaitėje.
Suflė patiekti su išlydytu sviestu, petražolėmis.

Receptą atsiuntė: Nijolė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Vile
2019-07-22 13:01
Virtą mėsą, kaip supratau, sumalti reikia...
e
2015-08-06 13:12
jautieną atvėsinti, o toliau? negi išmirkyti 50 gr batono eikia 2 stiklinių oieno