Jautienos suflė su varške

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Petražolės
- Jautiena, filė, 750 gramų
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Batonas, 50 gramų
- Pienas, 2 stiklinės
- Varškė, 250 gramų
- Druska
- Sviestas, 75 gramai
- Sūris, tarkuotas, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Mėsą išvirti ir atvėsinti.
Batoną užmerkti piene ir po to sumalti.
Į batono masę sudėti pusę normos sviesto, kiaušinių trynius ir išmaišyti.
Kiaušinių baltymus suplakti iki putų ir įmaišyti į batono mišinį.
Gautą masę sudėti į sviestu išteptą kepimo indą, ant viršaus užberti sūrio ir iškepti orkaitėje.
Suflė patiekti su išlydytu sviestu, petražolėmis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-08-06 13:12
jautieną atvėsinti, o toliau? negi išmirkyti 50 gr batono eikia 2 stiklinių oieno
2019-07-22 13:01