Jautienos šašlykas

Jautienos šašlykas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai
  • Laurų lapai, lapelis, smulkintas, 1 vienetas
  • Svogūnai, 50 gramų
  • Jautiena, filė, 350 gramų
  • Actas, 10 gramų
  • Druska
  • Sviestas, lydytas, 5 gramai
  • Prieskoniai, jautienos
  • Kvapieji pipirai
Gaminimo instrukcija:

Jautieną supjaustyti gabaliukais, sumaišyti su pjaustytu svogūnu, druska, juodaisiais pipirais, prieskoniais, actu, lauro lapeliais, kvapiaisiais pipirais ir laikyti šaltoje vietoje dvi dienas.
Po to mėsą sumauti ant iešmų, tarp mėsos gabalų užmaunant svogūno žiedus, ir kepti ant žarijų, kol mėsa iškeps, bet bus sultinga.
Kartas nuo karto mėsą pašlakstyti sviestu.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Evelina
» Rašyti komentarą