Jautienos šašlykai su pomidorais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Petražolės, šakelės, 4 vienetai
- Pomidorai, vyšniniai, 20 vienetų
- Svogūnai, 4 vienetai
- Jautiena, 1.5 kilogramo
- Raudonas vynas, sausas, 1 stiklinė
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Jautienos nugarinę ar sprandinę supjaustykite norimo dydžio kubeliais.
Mėsą sumaišykite su smulkintais (2 vnt.) svogūnais, petražolėmis, pipirais, druska ir vynu.
Marinuokite mėsą apie 1-2 paras.
Ant iešmų suverkite mėsos kubelius, svogūnų griežinėlius ir pomidorus pakaitomis.
Kepiau ant karštų žarijų.
» Rašyti komentarą