Jautienos šašlykai

Jautienos šašlykai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai, malti, 1.5 arbatinio šaukštelio
  • Kalendra, 1 valgomasis šaukštas
  • Svogūnai, 0.5 kilogramo
  • Jautiena, 2 kilogramai
  • Druska, 2 valgomieji šaukštai
  • Mineralinis vanduo, gazuotas, 500 mililitrų
Gaminimo instrukcija:

Jautieną supjaustykite nedideliais gabaliukais.
Svogūnus supjaustykite žiedeliais.
Mėsą sumaišykite su svogūnais, kalendra ir užpilkite mineraliniu.
Marinuokite apie 12-18 valandų.
Prieš kepant mėsą nusausinkite ir išmaišykite su druska ir pipirais.
Kepkite, suvėrę ant iešmų, virš žarijų apie 35-40 minučių.

Receptą atsiuntė: Ugnė
» Rašyti komentarą