Jautienos šašlykai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai, malti, 1.5 arbatinio šaukštelio
- Kalendra, 1 valgomasis šaukštas
- Svogūnai, 0.5 kilogramo
- Jautiena, 2 kilogramai
- Druska, 2 valgomieji šaukštai
- Mineralinis vanduo, gazuotas, 500 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
Jautieną supjaustykite nedideliais gabaliukais.
Svogūnus supjaustykite žiedeliais.
Mėsą sumaišykite su svogūnais, kalendra ir užpilkite mineraliniu.
Marinuokite apie 12-18 valandų.
Prieš kepant mėsą nusausinkite ir išmaišykite su druska ir pipirais.
Kepkite, suvėrę ant iešmų, virš žarijų apie 35-40 minučių.
» Rašyti komentarą